Project- en interimmanagement

Wilt u een nieuwe titel opstarten of een bestaande uitgave doorstarten? Heeft u tijdelijk hoofdredactionele ondersteuning nodig? Zoekt u een ervaren projectleider?

 

Ik heb veel ervaring met project- en interimmanagament. 

Bij de opdrachten die ik uitvoer komt vaak letterlijk alles langs wat de uitgeverijwereld en de wereld van (crossmediale) communicatie zo boeiend maakt:  concept- en productontwikkeling, uitgeefstrategie én het begeleiden, opstarten of coachen van de werkorganisatie. 

 

Bij iedere opdrachtgever probeer ik te denken in innovatie en niet in orthodoxie. Iedere opdracht brengt zijn eigen aardigheden mee. Dat betekent: iedere opdracht is maatwerk, geen routineklus.

 

Het is niet mijn stiel om - op een afstandje - naast het team te gaan staan. Ik wil samen optrekken met de interne mensen, en collectief een mooi product neerzetten. We creëren  een enthousiaste setting, zorgen dat we met z'n allen voor het beste resultaat gaan.

 

Mijn sterke kanten op het gebied van interim-management in een notendop? Strategisch en conceptmatig scherp, ik kom snel tot de kern en kan mensen enthousiasmeren en inspireren. 

 

Een voorbeeld van zo'n allround interimproject treft u hier.